Warning: Undefined array key "page_author" in /customers/9/b/0/ulla-beck.dk/httpd.www/include/_metaCode.php on line 12 Ulla Beck

Om *UB*

Bag virksomheden står Ulla Charlotte Beck, som er cand. mag i statskundskab og psykologi. Hun har efteruddannet sig indenfor pædagogik, administration, ledelse, organisationspsykologi, psykoanalytisk gruppeterapi, samt mentaliseringsbaseret terapi.
Ulla Charlotte Beck er medlem af følgende faglige selskaber GAS, OPUS, ISPSO og NAPSO.

 

Ulla Charlotte Becks arbejde med at skabe udviklingsprocesser er kendetegnet ved at de "holder", fordi de er realistiske og praksisorienterede. Både udviklingsforløb og opgaveløsninger er præget af høj faglighed, menneskelighed og stor erfaring.

Mere end 25 ås erfaring med at arbejde teoretisk og pædagogisk på postgraduate efteruddannelser, interne og åbne kurser og i universitetsregi kombineret med erfaring fra konsultationer i virksomheder og klinik har givet et solidt udgangspunkt for at skabe virksomme løsninger og processer. 

 

Ulla Charlotte Beck har siden 1988 drevet en konsulentvirksomhed, der arbejder med erhvervs- og organisationspsykologi og en psykoterapeutisk klinik, der arbejder med enkeltpersoner, par og familier. I arbejdet med familier samarbejdes ofte med en kollega, således at der er to terapeuter.


Ulla Charlotte Becks udgangspunkt i både samfundsvidenskab, psykologi og terapi betyder at hun på en og samme tid har en dybdegående forståelse for  politiske, strategiske og ideologiske aspekter af at drive virksomhed, og en dybtgående indsigt i mennesker og menneskelige relationer.

 

Hun arbejder på en ligefrem og forståelig måde med de ubevidste psykologiske processer i og imellem mennesker i livet og i arbejdslivet.


Ulla Charlotte Beck har fokus på at skabe virksomme og holdbare løsninger gennem indsigt og forståelse.

Både når det gælder arbejdslivet og privatlivet  - eller begge dele.